Havsö Bygg AB

Hej och trevlig eftermiddag på er alla mina läsare! Solen skiner över Visby idag och jag sitter på min nybyggda altan och kikar ut över min underbara trädgård. Vad roligt att just du tar dig tiden att läsa i bloggen! Jag bloggar om alltifrån barn och familj till mitt växthus där jag odlar tomater men i dag ska jag berätta om hur det gick till när altanen skulle byggas, och jag hoppas att du ska tycka om det jag har tänkt att berätta. Behöver du också hjälp av ett byggföretag i Visby? Jag tänker berätta om företaget som hjälpte mig med altanen. Tack vare Havsö Bygg AB så kunde min altanidé förverkligas. 

 

Det här är ett byggföretag i Visby som har kompetensen att hjälpa till med renoveringsuppdrag, snickeriuppdrag, altanbyggen, badrumsrenoveringar och mycket, mycket mer. Ett par vänner var det som rekommenderade mig det här företaget då de själva fått hjälp därifrån och var mycket nöjda. Snickarna är både erfarna och välutbildade och garantier lämnas självklart på utförda jobb och med ROT-avdraget blir det inte dyrt. Jobbet de utfört hos mig och mina vänner finns det absolut ingenting att klaga på, mer fackmannamässigt än så här kan det inte bli. Så om du söker efter något byggföretag i Visby vill jag verkligen rekommendera Havsö Bygg AB. Eftersom det tyvärr finns oseriösa företag också känns det extra viktigt men samtidigt roligt att få skriva om ett riktigt bra företag som verkligen vill hjälpa alla som vänder sig till dem för att få hjälp med olika saker inom bygg här i Visby. Alla kunder är lika viktiga för detta byggföretag på Visby så oavsett omfattningen på det du behöver hjälp med kommer Havsö Bygg AB att kunna hjälpa dig också.